Hardloper op het strand tijdens de Berenloop marathon van 2016.
Nieuws

Startbewijzen vinden voor de Berenloop 2017 en Kleintje Berenloop 2017

Het Berenloop weekend nadert en inmiddels is de online inschrijving gesloten, vaak kun je toch nog wel aan een startbewijs komen voor de hele en halve marathon en Kleintje Berenloop via speciale websites en forums of via de sociale media.

Het Berenloop weekend nadert en inmiddels is de online inschrijving gesloten, vaak kun je toch nog wel aan een startbewijs komen voor de hele en halve marathon en Kleintje Berenloop via speciale websites en forums of via de sociale media.

Startbewijzen Berenloop

Door blessures, wijzigingen in de plannen of andere omstandigheden komen er meestal in de aanloop naar het evenement weer startbewijzen beschikbaar voor de hele en halve marathon van zondag 5 november en de 5 en 10 kilometer van de Kleintje Berenloop op zaterdag 4 november. Op de websites en forums in de onderstaande lijst worden regelmatig startbewijzen aangeboden of gevraagd. Op het officiƫle forum van de organisatie en op Startbewijshulp.nl worden het vaakst startnummers geplaatst.

Sociale Media

Buiten de hierboven genoemde sites kun je ook gebruik maken van sociale media zoals Twitter, Facebook of Instagram om een oproep te doen. Maak je op Twitter en Instagram gebruik van de hashtag #berenlopers of de tag @berenlopers dan retweet of repost Berenlopers.nl je oproep.

Naast het volgen van Berenlopers.nl is Startbewijshulp.nl ook een nuttige account om te volgen op Twitter, deze site tweet de reacties die geplaatst worden op hun Berenloop pagina.

Na-inschrijving Jeugdloop

Voor de Jeugdloop vindt op zaterdag 4 november nog een na-inschrijving plaats in de Braskoer te West-Terschelling tussen 13.30u en 14.30u.