Lopers voor een goed doel Video's

Steun de Special Forces Hardlopers Berenloop Actie

https://youtu.be/EP36-f5o5WE
Featured Video Play Icon
De Special Forces Hardlopers is een team dat bestaat uit hardlopers met een licht verstandelijke beperking en/of een autisme. Het is hun droom om als team mee te doen met de Berenloop en daarbij hebben ze jouw hulp nodig!

Special Forces Hardlopers Berenloop 2017

De Special Forces Hardlopers bestaat uit een geweldige groep hardlopers met een licht verstandelijke beperking en/of een autisme. Elke week worden deze Berenlopers getraind door vrijwilligers van atletiek vereniging NEA Volharding uit Purmerend en Suppoort. Na veel trainen en wat plaatselijke runs willen ze nu heel graag hun droom realiseren.

Droom

De grote droom van de Special Forces Hardlopers is om als een team een keer mee te doen met een groot sportief en uitdagend evenement zoals de Berenloop om te laten ze wat ze kunnen. Om die droom te realiseren hebben ze jouw hulp nodig!

Doneren

Je kunt helpen door te doneren en deze actie zoveel mogelijk te delen. Doneren kan op de actiepagina, Special Forces Hardlopers Berenloop Actie, of door op het hart in de onderstaande widget te klikken. Elke bijdrage wordt ontzettend gewaardeerd!
Geld inzamelen | Doneeractie.nl

Special Forces Hardlopers op sociale media

Volg de Special Forces Hardlopers ook op de sociale media: