Twee leden van de Special Forces Hardlopers tijdens de 10 kilometer van de Kleintje Berenloop 2017.
Nieuws Uitgelicht

Inschrijvingen halve marathon Berenloop en Kleintje Berenloop 2018 gesloten

De organisatie heeft bekend gemaakt dat de inschrijvingen voor de halve marathon van de Berenloop en de Kleintje Berenloop 2018 zijn gesloten.

De organisatie heeft bekend gemaakt dat de inschrijvingen voor de halve marathon van de Berenloop en de Kleintje Berenloop 2018 zijn gesloten.

Deelnamelimiet inschrijving halve marathon Berenloop en Kleintje Berenloop 2018

De deelnamelimieten voor halve marathon van zondag 4 november en de 5 en 10 kilometer van de Kleintje Berenloop van zaterdag 3 november zijn inmiddels bereikt. Inschrijven voor de hele marathon en de Jeugdloop van zondag 4 november is nog wel mogelijk. Inschrijven kan hier: Inschrijfpagina Berenloop Terschelling

Startbewijzen in de aanbieding

Heb je geen startbewijs voor de halve marathon of de Kleintje Berenloop weten te bemachtigen? Niet getreurd, op de startbewijzen pagina van deze site staan links naar sites waar in de loop van de tijd wel weer startnummers worden aangeboden: Startbewijzen Berenloop Terschelling

Lopen voor een goed doel

Zet je een actie op om voor een goed doel te lopen? Stuur dan een mail naar info@berenlopers.nl met de informatie over je actie en Berenlopers.nl zal je actie dan promoten via de site en sociale media.

Bron nieuws: www.berenloopterschelling.nl