Berenlopers op het strand tussen Midsland en West-Terschelling.
Nieuws Uitgelicht

Agenda Berenloop zaterdag 3 november 2018

De agenda voor de Berenloop van zaterdag 3 november 2018.

De agenda voor de Berenloop van zaterdag 3 november 2018.

Agenda Berenloop zaterdag

Hieronder zie je een overzicht van de Berenloop activiteiten op zaterdag 3 november.

Zaterdagochtend

Kleintje Berenloop

De Berenloop zaterdag start met de Kleintje Berenloop die dit jaar voor de zesde keer wordt gelopen. De start en finish vinden plaats op het sportveld bij Hotel Boschrijck. Zie ook: Kleintje Berenloop zaterdag 3 november 2018

Starttijden:

  • 5 Kilometer: 10.30u.
  • 10 kilometer: 10.40u.

Berenloopwinkel

De Berenloopwinkel in Dorpshuis Ons Huis te West-Terschelling is geopend van 10.00u – 18.00u. Zie ook: Openingstijden Berenloopwinkel

Zaterdagmiddag

Afhalen startnummer & t-shirt en na-inschrijving Jeugdloop

Tussen 13.30u en 14.30u kunnen de startnummers en t-shirts voor de Jeugdloop worden afgehaald op het Torenplein onder de Brandaris te West-Terschelling. Er is dan ook nog gelegenheid tot na-inschrijven. De kosten voor inschrijving zijn €6,-. Zie ook: Jeugdloop Berenloop zondag 4 november 2018

Gegevens wijzigen bij het wedstrijdsecretariaat

Tussen 15.30u en 16.30u kun je nog je gegevens laten wijzigen bij het wedstrijdsecretariaat in het VVV-kantoor te West-Terschelling. Je kunt wijzigingen doorgeven aan de hand van een ingevuld mutatieformulier. Het mutatieformulier kun je hier downloaden vanaf de website van de organisatie: Mutatieformulier Berenloop Terschelling. Voor meer informatie over het wijzigen van je gegevens of afstand zie: Mutaties/annulering Berenloop Terschelling. Zie ook: Informatie over het wijzigen van gegevens en/of afstand Berenloop

Forumdiscussie/lezing

Van 17.00u tot 18.00u is er in de Westerkerk te West-Terschelling een forumdiscussie/lezing over de impact van blessures. De toegang is gratis. Zie ook: Extra activiteit op zaterdagmiddag: discussie in de Westerkerk

Zaterdagavond

Berenloop Concert West Aleta Singers

Om 20.00u is er een concert van de West Aleta Singers in de kerk van Midsland (Meslânzer kerk). Zie ook: Website West Aleta Singers

Optreden Schylger Stout in Wyb Terschelling

Vanaf 21.00u treed Schylger Stout op in Wyb Terschelling te Midsland.