Berenlopers op het strand tijdens de Berenloop 2016.
Nieuws Uitgelicht

Agenda Berenloop zondag 4 november 2018

De agenda voor de Berenloop van zondag 4 november 2018.

De agenda voor de Berenloop van zondag 4 november 2018.

Agenda Berenloop zondag

Hieronder zie je een overzicht van de Berenloop activiteiten op zondag 4 november.

Zondagochtend

Jeugdloop

De berenloop zondag start met de Jeugd Berenloop. De Jeugdloop start om 09.45u met een gezamenlijke warming-up en daarna vinden vanaf 10.00u de verschillende starts plaats. De start en finish is op het Brandarisplein. Daar zal ook direct na afloop de prijsuitreiking plaatsvinden. Zie ook: Jeugdloop Berenloop zondag 4 november 2018

Gegevens en/of afstand wijzigen

Het wijzigen van gegevens en/of afstand is nog mogelijk tussen 10.00u en 11.45u bij het wedstrijdsecretariaat in het VVV-kantoor te West-Terschelling. Zie ook: Informatie over het wijzigen van gegevens en/of afstand Berenloop

Zondagmiddag

Halve marathon

De halve marathon start om 12.00u.

Hele marathon

De hele marathon start om 12.40u.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking van de Jeugdloop vind direct na afloop bij de finish onder de Brandaris plaats. De prijsuitreiking van de hele en halve marathon begint om 17.30u en vindt plaats in de vertrekhal van de veerboot.

Berenloop Merchandise

Zondag kun je vanaf 11.00u de Berenloop merchandise verkrijgen op het Brandarisplein. Zie ook: Openingstijden Berenloopwinkel