Nieuws

Inschrijving Berenloop 2021 geopend

De inschrijving voor de Berenloop 2021 is geopend.

Inschrijving Berenloop 2021

Je kunt je vanaf nu inschrijven voor de hele en halve marathon van zondag 7 november, de Jeugdloop en de Kleintje Berenloop van zaterdag 6 november. Als je de halve marathon of de Kleintje Berenloop wil gaan lopen, wees er dan snel bij want deze zijn vaak snel vol. Logischerwijs is het onder voorbehoud van het verlenen van de vergunning door de gemeente. Mocht er toch een kink in de kabel komen dan wordt het inschrijfgeld voor de volle 100% teruggestort door de organisatie.

Link naar de inschrijfpagina: www.berenloopterschelling.nl/inschrijven

Starttijden

De organisatie streeft ernaar om de Berenloop in zijn oorspronkelijke vorm (dus per afstand een gezamenlijke start) te organiseren. Mocht het toch nodig zijn om startwaves in te stellen (dus meerdere starts verdeeld over de dag), dan zullen ze die zo organiseren dat iedereen mee kan doen. Mede daarom stellen ze bij de inschrijving de vraag of je de avond ervoor al op het eiland bent of niet. Op die manier kunnen ze daar rekening mee houden bij een eventuele indeling in startwaves.
Ze hopen dat dat niet nodig is. En hopen van harte dat de situatie in november weer ‘normaal’ is, en dat we met z’n allen kunnen genieten van een geweldig loopevenement!

Na de inschrijving

Heb je je ingeschreven voor de hele of halve marathon en overnacht je niet op het eiland? Boek dan nu snel de bootreis voor de zondag bij Rederij Doeksen, www.rederijdoeksen.nl.

Overnacht je wel op het eiland boek dan je overnachting hier: www.vvvterschelling.nl

Fietsenverhuur Terschelling

Fiets nodig? Bekijk het overzicht van fietsverhuurders op het eiland hier: Overzicht Fietsenverhuur Terschelling

Fysiotherapie, Massage, Wellness & Yoga

Verzorging nodig voor of na de Berenloop? Bekijk dan het overzicht van fysiotherapie, wellness en massage praktijken op Terschelling:

Sportieve Activiteiten

Naast hardlopen kun je ook nog tal van andere sportieve activiteiten doen op het eiland, bekijk het aanbod hier: Overzicht Sportieve Activiteiten Terschelling

Foto’s van de Berenloop 2019 terugkijken?

Nog één keer nagenieten van de vorige editie? Bekijk dan de foto’s van de Berenloop 2019:

Bron informatie inschrijving 2021: https://www.facebook.com/Berenloopterschelling/posts/4383719078341431