Transactie geslaagd

Bedankt voor je betaling aan Berenlopers.nl!

Jouw bijdrage wordt zeer gewaardeerd en helpt mee deze website in stand te houden en verder te ontwikkelen. Je aanvraag wordt zo spoedig mogelijk in behandeling genomen en afhankelijk van de drukte kan het tot ongeveer een week duren voordat de foto’s worden verzonden.

Hoe je Berenlopers.nl nog meer kunt steunen

Facebook

1. Like de Facebookpagina

2. Schakel notificaties in
Als je ook daadwerkelijk de posts van de Berenlopers.nl pagina te zien wil krijgen in je feed is het niet genoeg om alleen de pagina te liken. In de afgelopen jaren heeft Facebook stappen ondernomen om de nieuws feeds van gebruikers wat te “op te ruimen” door het creëren van algoritmes die bepalen wat wel of niet in jouw feed verschijnt. Dus, zelfs als je een pagina volgt is er een kans dat je geen posts van die pagina te zien krijgt omdat Facebook voor jou heeft besloten dat je er niet in geïnteresseerd zult zijn, ook al heb je besloten die pagina te volgen. Als je Berenlopers.nl al volgt en al een hele tijd niks hebt gezien dan komt dat daardoor. Gemiddeld bereiken de posts van deze site ongeveer 10% van de volgers van de pagina.

Dus, om er zeker van te zijn dat je de inhoud die door Berenlopers.nl gedeeld wordt op Facebook te zien krijgt moet je de keuze om de posts van Berenlopers.nl als eerste in je niews feed te zien selecteren. Dit doe je door de muis over de vind-ik-leuk knop te houden en te klikken op “Als eerste weergeven” in het drop-down menu. Zoals in de afbeelding hieronder.

Voorbeeld van het aanzetten van Berenlopers.nl pagina notificaties op Facebook.

3. Like, deel en/of geef commentaar op de posts van Berenlopers.nl
Door te liken of te delen (of commentaar te geven) vergroot je het bereik van de berichten en zorg je ervoor dat meer mensen het te zien krijgen.

Twitter

Via twitter blijf je op de hoogte van nieuwe artikelen en via retweets ook hoe mede berenlopers de Berenloop beleven. Ook blijf je via Twitter goed op de hoogte van nieuwe Berenloop advertenties op Startbewijshulp.nl, handig als je nog op zoek bent naar een startbewijs voor de hele of halve marathon of de 5 of 10 kilometer van de Kleintje Berenloop.

Instagram

Op Instagram deelt Berenlopers.nl natuurlijk de vele foto’s die tijdens het Berenloop weekend worden gemaakt. Volg de Instagram pagina en wie weet zie je jezelf wel voorbij komen.

Deel de artikelen

Eén van de beste manieren om deze site te steunen is door het delen van de artikelen met anderen. Dit kan je doen door gebruik te maken van de balk aan de linkerkant van het scherm of door de deelknoppen aan het eind van de artikelen.