Over Berenlopers.nl

Het doel van Berenlopers.nl is het op één plek verzamelen van de verschillende belevingen van deelnemers, vrijwilligers, supporters en toeschouwers van de Berenloop. De Berenloop op Terschelling is een hardloopevenement dat velen tot de verbeelding spreekt en bekend staat als één van de mooiste en zwaarste van Nederland. Duizenden hardlopers doen er jaarlijks aan mee, met ieder zijn of haar eigen verhaal.

Foto’s

Naast nieuws, zijn de foto’s een belangrijk onderdeel van deze site. In de voorgaande jaren konden de foto’s gratis worden opgevraagd, de foto’s van de Berenloop kunnen alleen nog opgevraagd worden tegen een van vergoeding van €6,50 (incl. 21% btw) per opvraging (niet per foto). Deze foto’s zijn alleen voor privégebruik en met naamsvermelding/credits voor gebruik op sociale media, blogs of in clubbladen. Berenlopers die voor een goed doel lopen en vrijwilligers die op de foto staan kunnen de foto’s wél gratis opvragen. Bij de fotogalerijen staat vermeld hoe je een foto kunt opvragen.

Fotografen

De fotografie wordt verzorgd door de onderstaande fotografen:

Alex Hamstra:

Website: Alex Hamstra Photography
Facebook: Facebookpagina Alex Hamstra Photography
Instagram: Instagram Alex Hamstra

Sjoukje Hamstra-Bouma:

Instagram: Instagram Sjoukje Hamstra-Bouma

Adverteren op Berenlopers.nl

Wordt nu adverteerder op Berenlopers.nl en help mee deze site in stand te houden, de foto’s gratis te houden voor berenlopers en goede doelen te steunen. Bekijk de informatie op de advertentiepagina of neem nu meteen contact op via adverteren@berenlopers.nl voor de mogelijkheden.

Berenlopers.nl is een initiatief van Alex Hamstra Photography en is geen officiële site van de Berenloop Terschelling Marathon. Voor eventuele vragen kun je gebruik maken van het contact formulier of een mail sturen naar info@berenlopers.nl.

0 comments on “Over Berenlopers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × twee =