Voorwaarden Berenlopers.nl

Auteursrechten

Als auteur blijf je ten alle tijden het auteursrecht houden over de artikelen en/of foto’s die je op Berenlopers.nl plaatst. Berenlopers.nl behoudt zich wel het recht voor om geplaatste artikelen en foto’s onder de aandacht te brengen via de verscheidene sociale media.

Aan het plaatsen van artikelen en foto’s op deze site zijn geen kosten verbonden, Berenlopers.nl is gratis voor gebruikers en zal dat ook blijven. Het plaatsen van artikelen en foto’s verleent de auteur echter geen recht op eventuele inkomsten uit advertenties of andere commerciĆ«le activiteiten door Berenlopers.nl.

Verwijdering van inhoud

Als je inhoud van jezelf wil laten verwijderen van de site dan kan dat. Stuur dan een mail naar redactie@berenlopers.nl met de link van het desbetreffende artikel.

Redactionele vrijheden

Berenlopers.nl behoudt zich het recht voor om een ingezonden artikel of foto niet te plaatsen of om eventueel een (kleine) aanpassing te doen aan het ingezonden werk. Inhoudelijke aanpassingen zullen niet plaatsvinden, mogelijk wel aan de opmaak van het ingezonden artikel dit om de kwaliteit van het leesplezier op zowel desktop, tablet en mobiel te bevorderen.

Spelfouten en dergelijke zullen niet worden gecontroleerd tenzij daar nadrukkelijk door de auteur om gevraagd wordt. Kortom, als auteur ben je dus zelf verantwoordelijk voor de verhalen die je op deze site plaatst en het is de intentie van Berenlopers.nl om de redactionele activiteiten tot een minimum te beperken.

Reacties

Berichten met haatdragende taal (waaronder inhoud die aanzet tot haat of geweld jegens personen of groepen op basis van ras of etnische afkomst, religie, lichamelijke beperking, geslacht, leeftijd, veteranenstatus of seksuele geaardheid/geslachtsidentiteit), intimidatie, pesterijen of vergelijkbare inhoud die bedoeld is om personen of groepen te schaden, gewelddadige of pornografische inhoud, buitensporige godslastering, alle inhoud die illegaal is, aanspoort tot illegale activiteiten of inbreuk maakt op de wettelijke rechten van anderen zullen worden verwijderd.

Vragen over deze voorwaarden kunnen gesteld worden via het contact formulier of door een mail te sturen naar info@berenlopers.nl.

Deze voorwaarden zijn het laatst aangepast op: 29-03-2014

0 comments on “Voorwaarden Berenlopers.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × drie =