Foto's

Foto’s finish en prijsuitreiking Berenloop 2015

Foto's finish en prijsuitreiking Berenloop 2015
Enkele foto’s van de finish van de hele marathon en de prijsuitreiking van de Berenloop gehouden op zondag 8 november 2015.

Wegens wat technische problemen met de camera bij de finish zijn er helaas niet veel finish foto’s, gelukkig heeft Weekblad De Terschellinger een aantal leuke finish foto’s op hun Facebook pagina staan: Facebook pagina Weekblad de Terschellinger

Foto’s van 2014 en 2015 zijn niet meer op te vragen.

Leuke foto gezien? Stuur een mailtje naar info@berenlopers.nl en je krijgt hem gratis toegestuurd (via e-mail, zonder watermerk en van hogere kwaliteit). Het fotonummer is te achterhalen door op de i te drukken in de foto viewer, het nummer verschijnt dan rechts boven. Graag erbij vermelden of het om de hele of halve marathon gaat en bij de halve marathon graag ook het deel (1, 2 of 3) vermelden.

Zie ook:

« van 5 »

0 comments on “Foto’s finish en prijsuitreiking Berenloop 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 3 =