Berenloopster op het strand tijdens de halve marathon van de Berenloop 2018.
Foto's

Foto’s halve marathon Berenloop 2018 deel 6

Foto's van de halve marathon van de Berenloop gehouden op zondag 4 november 2018.

Foto’s van de halve marathon van de Berenloop gehouden op zondag 4 november 2018.

Sinds vorig jaar kunnen de foto’s niet meer gratis opgevraagd worden. Tegen een vergoeding van €6,50 (inclusief 21% btw) per opvraging (niet per foto) kun je de foto’s krijgen, via e-mail, van hogere kwaliteit en zonder watermerk. Berenlopers die voor een goed doel lopen en vrijwilligers die op de foto staan kunnen de foto’s wél gratis opvragen. Voor meer informatie hierover zie: Belangrijke verandering Berenlopers.nl en Over Berenlopers.nl.

Hoe gaat het nu dan? Heb je een leuke foto, of meerdere foto’s, gezien? Stuur dan een mailtje naar info@berenlopers.nl met de fotonummers die je graag wilt ontvangen. Het fotonummer is te achterhalen door op de i te drukken in de foto viewer, het nummer verschijnt dan rechts boven. Je ontvangt daarna een mail met de factuur en de betalingsinstructies. Zodra de betaling in goede orde is ontvangen zal de aanvraag verder in behandeling genomen worden. Afhankelijk van de drukte kan het tot ongeveer een week duren voordat de foto’s verzonden worden. De foto’s zijn alleen voor privégebruik en met naamsvermelding/credits voor gebruik op sociale media, blogs of in clubbladen.

Het verwerken van aanvragen en het versturen van de foto’s zal pas beginnen nadat de laatste fotoserie online staat, afgaande op voorgaande jaren zal dat ongeveer woensdag 7 of donderdag 8 november zijn. Waarom vanaf dan pas? Het uitzoeken van de foto’s en ze op de site zetten,verwerken van aanvragen en verzenden van de foto’s een eenmansoperatie en elke foto die wordt opgevraagd wordt nog een keer nagekeken en waar nodig nabewerkt (eventuele over- /onderbelichting e.d.).

Fotografie: Alex Hamstra
Website: Website Alex Hamstra Photography
Facebook: Facebookpagina Alex Hamstra Photography
Instagram: Instagram Alex Hamstra

Zie ook:

« van 6 »

Copyright Foto’s Alex Hamstra 2018 – Groningen/Terschelling, Nederland.