Foto's

Foto’s vrijwilligers en organisatie Berenloop

Foto’s vrijwilligers en organisatie Berenloop.
Foto’s van enkele vrijwilligers en leden van de organisatie van de Berenloop.

Jaar in jaar uit zijn er honderden vrijwilligers, leden van de organisatie en S.V. Friesland die zich inzetten om de Berenloop tot een goed einde te brengen en er een feest van te maken voor de duizenden lopers. Deze fotogalerij toont enkele van deze gedreven toppers. De foto’s zijn gemaakt tijdens de Berenloop en Kleintje Berenloop van 2014, 2015 en 2016.

Leuke foto gezien? Stuur een mailtje naar info@berenlopers.nl en je krijgt hem gratis toegestuurd (via e-mail, van hogere kwaliteit en zonder watermerk). Het fotonummer is te achterhalen door op de i te drukken in de foto viewer, het nummer verschijnt dan rechts boven.

Het is helaas bij lange na geen compleet overzicht dus heb je een foto van een vrijwilliger of iemand van de organisatie (of meerdere) die hier nog niet tussen staat dan kan je die ook laten toevoegen door een mail te sturen naar redactie@berenlopers.nl, graag met de naam van de fotograaf of fotografe erbij.

Fotografie: Alex Hamstra, Sjoukje Hamstra-Bouma.
Instagram: Instagram Alex Hamstra
Instagram: Instagram Sjoukje Hamstra-Bouma

Met toevoegingen van: Janke en Djurre van der Schaaf.
Website: Huisfotograaf SV Friesland Janke van der Schaaf

Laatste update: 11-11-2016.

« van 5 »